Aktivitetsoversigt i Oasen

2021

August – juni: Nerf-krig og fjernstyrede biler i salen

Igen i år vil hver anden fredag (ulige uger) i almindelige skoleuger være dedikeret til ”Nerf-krig” i salen med redskaber. Hver anden fredag (lige uger) vil være dedikeret til fjernstyrede biler i salen. Vi oplever ofte, at børnene medbringer netop Nerf-våben og fjernstyrede biler til legetøjsdag om fredagen, og ved at dedikere dage i salen til lege med disse er vi med til at understøtte denne leg frem for at smide børn udenfor, der leger vildt med det medbragte legetøj. Oasen har også et lille udvalg af legetøjsvåben og fjernstyrede biler, man kan låne, hvis man ikke selv har noget med.

27. august: Klubaften for 3. og 4. klasse

Årets første klubaften for vores største børn. Klubaftenerne er altid et stort tilløbsstykke, og ungerne elsker disse aftener med samvær og hygge. Vi spiller bordtennisturnering og PlayStation, hører musik, spiser sammen, render i gymnastiksalen, spiser snacks og drikker sodavand – generelt hygger vi bare igennem!

Klubaftenerne ligger altid om fredagen i forlængelse af almindelig åbningstid, og i tidsrummet 16.00-20.00. Vi låner udskolingen og bruger deres gode faciliteter med bl.a. bordtennis og bordfodbold.

7. september: Dyredag

Oasens årlige dyredag, hvor man kan tage sit kæledyr med (i følgeskab med en voksen) i fritidshjemmet! Invitation sendes ud når vi nærmer os med nærmere info.

Uge 39+40 (27. september – 8. oktober): Legoby i multi

Disse to uger er dedikeret til et fælles Legoprojekt. Vi tømmer multi, og rykker alt vores Lego derned. Sammen skal vi så bygge den fedeste fælles by i Lego med hotel, stadion, huse, havn etc. – kun fantasien sætter grænser!

15. oktober: Tur ud af huset for 3. og 4. klasse

3. og 4. klasse tager efter endt skoledag på tur med Oasen. Vi har tidligere benyttet Næstved Legeland til disse ture med stor succes, men da de nu desværre er lukket, finder vi på en anden god tur. Sikkert er det i hvert fald, at vi skal afsted, og at vi skal have en fed tur sammen! Nærmere info følger, når vi nærmer os.

Uge 41-43 (11. oktober – 29. oktober): Halloween i multi

Vi gør klar til Halloween i det kreative værksted.

Uge 43-44 (25. oktober – 5. oktober): Musikforløb med indspilning af musik for 3.og 4. klasse

Vi er kommet i kontakt med en musikproducer, der kan hjælpe os med at indspille musik. Vi har sat disse to uger af til forløbet til vores store børn, som også kommer til at indebære et par ture ud af huset i forbindelse med projektet.

Uge 45-47 (8. november – 26. november): Spilleturnering

Oasens årlige og traditionsrige brætspilsturnering er tilbage! Vi dyster i stratego, skak og uno. Altid et par meget populære uger for børnene.

Uge 45-51 (8. november – 21. december): Julegaveværksted i multi

Der produceres julegaver i det kreative værksted – pas på, hvad I ser, når I afhenter!

19. november: Klubaften for 3. og 4. klasse

Vi afholder igen klubaften for Oasens ældste børn – vi glæder os til en hyggelig aften.

2022

Uge 3-4 (10. januar – 21. januar): Stop-motion

Vi arbejder med at lave stop-motion film på iPads. 0. klasses børn kan låne fritterens iPad, mens øvrige børn medbringer skole-iPads til at arbejde på.

28. januar: Klubaften for 3. og 4. klasse

Vi glæder os til endnu en hyggelig aften med de store.

Uge 8 (21. februar – 25. februar): Fastelavn i multi

Der laves fastelavnsting i det kreative værksted – herunder maling af tønder til vores fastelavnsfest den 25. februar.

25. februar: Fastelavnsfest i Oasen

Vi holder fastelavn i Oasen. Vi klæder os ud, slår katten af tønden og mon ikke der er en lille fastelavnsbolle til sidst? De sidste par år har vi holdt fastelavnsfesten som åbent hus, hvor alle fra skolen er inviteret. Dette gentager vi i år, og det plejer at være enormt hyggeligt når også de store børn kommer og hygger med os.

Uge 9-10 (28. februar – 11. marts): Fodboldturnering i gymnastiksalen

Endnu en tradition, der plejer at være et stort tilløbsstykke. Vi afholder fodboldturnering i salen og dyster på tværs af årgangene. Det plejer at være nogle enormt sjove uger.

17. marts: Diskofest i Oasen

Oasens diskofest er tilbage for 0.-2. klasse. Vi tager vores fine festtøj på, indretter dansegulv med fed musik og diskolys, spiser lækre sandwiches og snacks, og fester lige fra 17-19. Der skal som sædvanlig også findes en limbovinder eller to! Invitation sendes ud, når vi nærmer os.

25. marts: Tur ud af huset for 3. og 4. klasse

Vi tager endnu en tur ud af huset for vores store børn. Nærmere info følger.

Uge 13-14 (28. marts – 8. april): Påske i multi

Endnu en højtid, som vi arbejder med i vores kreative værksted.

5. april: Bedsteforældredag

Åbent hus for bedsteforældre. Her kan man invitere sine bedsteforældre på besøg, og vise sit fritidshjem frem. Der vil være kaffe og kage.

Uge 16 (19. april – 22. april): Bordtennisturnering for 2., 3. og 4. klasse

Vi dyster i bordtennis hele ugen.

Uge 18+19 (2. maj – 12. maj): Mors dag i multi

Vi laver traditionen tro overraskelser til mors dag.

25. maj: Klubaften for 3. og 4. klasse

Årets sidste klubaften.

Uge 22 (30. maj – 3 juni): Fars dag i multi

Vi laver selvfølgelig også overraskelser til fars dag.

Juni: Udeleg

Juni måned er dedikeret til udeleg. Vi giver den gas med ude-stratego, rundbold, fodbold, etc.

Ultimo juni: Vilde Vulkaner for 3. og 4. klasse

Traditionen tro tager vi Oasens største børn (3. klasse og op) med til den fedeste børnefestival i Vordingborg. Afgang fra Lilleskolen onsdag morgen, hjemkomst fredag tidlig eftermiddag. Nærmere info og invitation sendes ud. Indtil videre er det sparsomt med oplysninger om datoer for arrangementet efter aflysninger de to seneste år. Formentlig bliver det onsdag til fredag i uge 26, men som sagt melder vi ud, så snart vi ved noget.

Info

Multi i løbet af året

Udvalgte projekter, som vi har planlagt til det kreative værksted i løbet af året: smykkeværksted, figurmaling, gipsstøbning, silk clay, maling på lærred, perleplader m.m.

Bevægelse i løbet af året

Udvalgte bevægelsesaktiviteter i løbet af året: Vi kommer fortsat til at bruge salen flere gange om ugen til forskellige aktiviteter som stikbold, høvdingebold, fri leg o.l. Vi vil også fortsat fra tid til anden danse til Just Dance.

Feriepasning og lukkeuger

Efterårsferie uge 42: lukket.
Juleferie 22. december – 4. januar: åbent for tilmeldte børn 22. og 23. december samt 3. og 4. januar. Lukket mellem jul og nytår.
Vinterferie uge 7: Åbent for tilmeldte børn.
Påskeferie uge 15: åbent for tilmeldte børn 11.-13. april.
Store Bededag 13. maj: lukket.
Kr. Himmelfartsferie 26. og 27. maj: lukket
Sommerferie fra 25. juni: åbent for tilmeldte børn (dog lukket i uge 28-29).

Made by Hjemmesider.dk