Aktivitetsoversigt i Oasen

2022

August – juni: Nerf-krig og fjernstyrede biler i salen

Igen i år vil hver anden fredag (ulige uger) i almindelige skoleuger være dedikeret til ”Nerf-krig” i salen med redskaber. Hver anden fredag (lige uger) vil være dedikeret til fjernstyrede biler i salen. Vi oplever ofte, at børnene medbringer netop Nerf-våben og fjernstyrede biler til legetøjsdag om fredagen, og ved at dedikere dage i salen til lege med disse er vi med til at understøtte denne leg frem for at smide børn udenfor, der leger vildt med det medbragte legetøj. Oasen har også et lille udvalg af legetøjsvåben og fjernstyrede biler, man kan låne, hvis man ikke selv har noget med.

Fra september: båldag den første onsdag i måneden

I år indfører vi båldag den første onsdag i hver måned, hvor vi laver café på bålet. Første gang bliver onsdag den 7. september

26. august: Klubaften for 3. og 4. klasse

Årets første klubaften for vores største børn. Klubaftenerne er altid et stort tilløbsstykke, og ungerne elsker disse aftener med samvær og hygge. Vi spiller bordtennisturnering og PlayStation, hører musik, spiser sammen, render i gymnastiksalen, spiser snacks og drikker sodavand – generelt hygger vi bare igennem!

Klubaftenerne ligger typisk om fredagen i forlængelse af almindelig åbningstid, og i tidsrummet 16.00-20.00. Vi låner udskolingen og bruger deres gode faciliteter med bl.a. bordtennis og bordfodbold.

6. september: Dyredag

Oasens årlige dyredag, hvor man kan tage sit kæledyr med (i følgeskab med en voksen) i fritidshjemmet. Invitation sendes ud når vi nærmer os med nærmere info.

Uge 39+40 (26. september – 7. oktober): Legoby i multi

Disse to uger er dedikeret til et fælles Legoprojekt. Vi tømmer multi, og rykker alt vores Lego derned. Sammen skal vi så bygge den fedeste fælles by i Lego med hotel, stadion, huse, havn etc. – kun fantasien sætter grænser!

Uge 41-43 (10. oktober – 28. oktober): Halloween i multi

Vi gør klar til halloween i det kreative værksted.

14. oktober: Biograftur for 3.-4. klasse

Ligesom sidste år tager vi en storebørns-tur til Glumsø Bio. Tidspunkt for afgang og hvad vi skal se, annonceres når vi kender programmet

Uge 43-44 (24. oktober – 4. november): Spilleturnering

Oasens årlige og traditionsrige brætspilsturnering er tilbage! I år kommer vi til at dyste i skak, UNO og Klask. Altid et par meget populære uger for børnene.

Uge 44-51 (31. oktober – 21. december): Julegaveværksted i multi

Der produceres julegaver i det kreative værksted – pas på, hvad I ser, når I afhenter!

25. november: Klubaften for 3. og 4. klasse

Vi afholder igen klubaften for Oasens ældste børn – vi glæder os til en hyggelig aften.

2022

Uge 2-3 (9. januar – 20. januar): Stop-motion

Vi arbejder med at lave stop-motion film på iPads. 0. klasses børn kan låne fritterens iPad, mens øvrige børn medbringer skole-iPads til at arbejde på.

27. januar: Klubaften for 3. og 4. klasse

Vi glæder os til endnu en hyggelig aften med de store.

Uge 5 (30. janur – 3. februar): Bordtennis for 2., 3. og 4. klasse

Vi dyster i bordtennis hele ugen. Sidste år havde vi også en bordtennis-uge, men vi var i hård konkurrence med godt vejr, hvor mange børn valgte at lege ude. I år har vi valgt at rykke arrangementet frem til de lidt mørkere måneder, og ser frem til en sjov uge med bordtennis.

Uge 8 (21. februar – 25. februar): Fastelavn i multi

Der laves fastelavnsting i det kreative værksted – herunder pynt og dekorationer samt maling af tønder

Uge 9-10 (27. februar – 10. marts): Fodboldturnering i gymnastiksalen

Endnu en tradition, der plejer at være et stort tilløbsstykke. Vi afholder fodboldturnering i salen og dyster på tværs af årgangene. Det plejer at være nogle enormt sjove uger.

16. marts: Diskofest i Oasen

Oasens diskofest er tilbage for 0.-2. klasse. Vi tager vores fine festtøj på, indretter dansegulv med fed musik og diskolys, spiser lækre sandwiches og snacks, og fester lige fra 17-19. Der skal som sædvanlig også findes en limbovinder eller to! Invitation sendes ud, når vi nærmer os.

Uge 12-13 (20. marts – 31. april): Påske i multi

Endnu en højtid, som vi arbejder med i vores kreative værksted.

24. marts: Biograftur for 3. og 4. klasse

Vi tager endnu en tur til Glumsø Bio med vores store børn

28. marts: Bedsteforældredag

Åbent hus for bedsteforældre. Her kan man invitere sine bedsteforældre (eller andre familiemedlemmer) på besøg, og vise sit fritidshjem frem. Der vil være kaffe og kage.

Uge 18+19 (1. maj – 12. maj): Mors dag i multi

Vi laver traditionen tro overraskelser til mors dag.

17. maj: Klubaften for 3. og 4. klasse

Årets sidste klubaften.

Uge 21+22 (22. maj – 2 juni): Fars dag i multi

Vi laver selvfølgelig også overraskelser til fars dag.

Juni: Udeleg

Juni måned er dedikeret til udeleg. Vi giver den gas med ude-stratego, rundbold, fodbold, vandbwling, etc.

28.-30. juni: Vilde Vulkaner for 3. og 4. klasse

Traditionen tro tager vi Oasens største børn (3. klasse og op) med til den fedeste børnefestival i Vordingborg. Afgang fra Lilleskolen onsdag morgen, hjemkomst fredag tidlig eftermiddag.

Info

Multi i løbet af året

Udvalgte projekter, som vi har planlagt til det kreative værksted i løbet af året: smykkeværksted, figurmaling, gipsstøbning, silk clay, maling på lærred, perleplader m.m.

Bevægelse i løbet af året

Udvalgte bevægelsesaktiviteter i løbet af året: Vi kommer fortsat til at bruge salen flere gange om ugen til forskellige aktiviteter som stikbold, høvdingebold, fri leg o.l. Vi vil også fortsat fra tid til anden danse til Just Dance.

Børnemøder

I år er vores børnemøder rykket fra tirsdag til onsdag. Hver den første onsdag i måneden, samles alle børn til børnemøde i Oasen. Her snakker vi om hvad der sker i fritteren, ting vi skal øve os på, ting vi gør godt og børnene kan komme med inputs. Slutteligt kåres månedens fritterbarn, som er et barn der har været særligt hjælpsom og en god kammerat i den forgangne måned. Det plejer børnene at være meget spændte på.

Feriepasning og lukkeuger

Se menupunktet herom

Made by Hjemmesider.dk